Orienteringskurs

Välkomna till Söderåsen och Teglaröd, Rävetofta OK:s klubbstuga

Tisdag den 29 augusti kl 17.45

Vägvisning med orange/vit orienteringsskärm på vägen mellan Knutstorp och Klåveröd

Olika nivåer, från nybörjare till svårare.

Heltäckande klädsel på benen – ett måste

Anmälan och info

Mah´j-Britt Byström

0738 31 94 41

Havsledsvandring

Den 12:e augusti vandrar vi från Landskrona till Rydebäck. En väldigt vacker och bitvis kuperad sträcka som tål att upprepas!

Samling klockan 10.00 vid Skeppsbron där Venbåtarna avgår, och sen väntar en ca 4 timmars vandring till Rydebäcks station med två fikastopp, glasstopp och förhoppningsvis även badstopp. Den hurtige vandrar även tillbaka, vi andra tar tåg och buss till Skeppsbron igen.

Anmäl till Lisa

0708 662155 

Hoppas vi ses

VÅRCYKLING

Fredagen den 26:e maj träffas vi klockan 18.00 på Trollungarnas parkering. (Förskolan mittemot slottet).

Därifrån cyklar vi runt i de vackra omgivningarna för att slutligen grilla lite korv i Trollungarnas grillhus.

Medtag cykel, hjälm, korv, dricka och ett glatt humör!

Vid ösregn ställer vi in cyklingen!

Väl mött!

Medlemssektionen

Kontakt: Lisa 0708-662155

Vårvandring

Vandringen den 14 maj 2023 kommer att gå från det vitmålade ko-stallet vid Bolshus, som ligger strax norr om Svalöv. Här samlas vi kl 10.00. Det är lätt att parkera och vi vandrar på lättgångna vägar, som inte kräver stövlar. Kaffet kan vi ta vid P-platsen efter vandringen, som tar ca 2 timma. Här har vi också en bra vy över Skåneslätten.

Det här är också en del i det kommunala friluftsområdet, vilket vi kan diskutera hur detta bäst skall användas. Men vi kan också följa vad som händer i naturen nu under våren. Tag gärna med kikare, ifall vi får syn på några ovanliga fåglar, som ni inte har på era ”listor”. Det blir också utlottning av 2 par raggsockor som Gun stickat.

Stig Larsson

Runa Jönsson

Runa var mycket aktiv i Rävetofta OK sedan hon flyttade ner till Rävetofta och gifte sig med Ture, som var med och bildade klubben.

Runa gjorde en stor insats för klubben med sitt stora engagemang , t.ex sommarfesterna i Rävetofta, läger, m.m samt försäljning av Bingolotter som gav klubben en bra ekonomisk plattform.

Runa är en av våra hedersmedlemmar som nu lämnat oss,

Runa föddes 1936 och avled den 4 april, 86 år gammal.

Bertil Dahlgren

Bertil som varit medlem i Rävetofta OK från det att klubben bildades 1952 och en av våra hedersmedlemmar har nu lämnat oss efter många år i skog och mark.

Bertil föddes 1927 och avled den 4 mars i år 95 år gammal.