Reportage

GYMPAN
Slut för denna gång med träningen i tryckhallen! Kul att vi varit så många och särskilt att det var så många barn! Roligare blev det då, Ella och Almas far, Gustav med hjälp av Adam plockade fram stora ”mattan” och lade till diverse andra redskap! Mackafika samlingen efteråt är en perfekt avslutning!             

STORT TACK till Lisa som dragit det stora lasset genom att leda oss med musik, glada tillrop och leende!                

TEGLARÖD
Även träningen med vårens kurser vid vår klubbstuga i Teglaröd är klar. Nytt för i år var en Tarzanbana för de allra minsta. Det var en rolig, uppskattad aktivitet till och med skattjakt!

STORT TACK till Linda och Martin som arrangerat och hållit kursen i djungeln!                      

Vi har som vanligt haft kurser på grön, vit, gul och teknik.
Vi avrundade träningskvällarna med att hänga vid grillen där Ingmar bjöd på korvar, mycket uppskattat.

STORT TACK till alla arrangörer särskilt Eva som håller reda på mycket och drar ett stort ”lass”.  I augusti fortsätter vi med höstens orienteringskurser.     

SOMMARSERIEN
Då övergår vi till varmare tider och där med Sommarserien då vi flyttar omkring på samlingsplatserna. De olika platserna kommer att finnas på Rävetofta OK:s hemsida.

Vi utnyttjar andra klubbars kvälls arrangemang, vissa gånger. Start mellan 17.30 – 18.30. Det finns följande banor att springa/gå :  grön/vit ca  2.5 km, en gul 3.5 km och en svårare 4-5km.

De som är banläggare kanske ber er om hjälp med något, bra tillfälle att lära sig mer om vad som ska göras inför och på en träning. Alla som springer får poäng som så småningom kan resulterar i en ROK mugg! Om inte i år så kanske nästa. 2 maj är det samling på Rävhalla hus söder om Stenestad med vägvisning pä vägen mellan Kågeröd och Stenestad.                         

9 maj, Eslövs sprint eller GRÖN / VIT bana  i Teglaröd , man får poäng för vilket som.                                         
Den 16 och 23 maj lika som den 9:e

STÄDNING I TEGLARÖD

Full fart med kvastar och trasor så blev Teglaröd städat efter pandemin. Lite underligt att kunna vara inne och till och med duscha efter att varmvattenberedaren blivit utbytt. Tack alla som kom och var med på det!

TÄVLINGAR

Bilder sms från Helsingborgs tävling där familjen Wigrup Jönsson var i farten